Nepasterizované mléko, sója,
fazole, zeleninové vývary, zeleninové šťávy, plodová zelenina, listová
zelenina, hlávkový salát, okurka, hlíznatá zelenina, kořenová zelenina,
endivie, česnek, pórek, některé cibule, čerstvý hrášek, červené brambory, lišky
jedlé, křemenáče, jogurt, kefíry neochucené,mletý kokos, mák, kvasnice, bílý
pepř, nové koření, kvašené zelí, syrový špenát, žlutá rajčata, čerstvě utržená
červená rajčata, řeřicha
Podmáslí, kyselé mléko,
plnotučné mléko, sušené ovoce, šípková povidla, hlávkové zelí, datlový sirup,
celozrnná sójová mouka, černý chléb, pšeničné klíčky
Broskve, meruňky, bobulovité
ovoce, červené třešně, růžové grepy, hroznové víno, zralé citróny, mango, kiwi,
melouny
Co nežrat a
maximálně omezit
Sýry všechny,
mléko, máslo, sádlo, maso, vejce, kakao, bílá mouka a výrobky z ní,
káva, bílý cukr, sůl, ocet, limonády, džusy, zavařeniny, čočka, hlávkové zelí,
květák, brokolice, ledový salát, červená rajčata, vařený špenát, vodnice, houby
Na webu najdete další seznamy co reaguje
kysele a co zásaditě.
Stačí přes vyhledávač zadat a můžete vybírat